Hoe werkt het?

 

Handleiding anderhalvemeterconcerten


1) Reserveer en boek een kaartje via de website. De keuze bestaat uit een single ticket of een double ticket. U krijgt een betalingsbevestiging direct na het boeken en uw reservering komt in ons boekingssysteem te staan. Er zijn geen fysieke tickets, maar bij aankomst op de concertlocatie geeft u gewoon uw naam en staat u op de lijst.

2) Alleen indien u klachtenvrij bent gaat u ruim voor aanvang naar de concertlocatie. Bij klachten (verkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid) kunt u helaas niet komen. Wij adviseren u voor vertrek thuis naar het toilet te gaan, om rijen te voorkomen. Kom met zo min mogelijk jassen of tassen: er is meestal geen garderobe.

3) Als u aankomt bij de concertlocatie ziet u strepen op de grond staan die u helpen om afstand te houden met andere concertbezoekers. Bij de ingang staat een pompje met desinfecterende gel waarmee u uw handen reinigt. Vervolgens neemt u een concertprogramma, zodat u al kunt genieten van de voorpret terwijl u in de rij staat.

4) Zodra u aan de beurt bent bij de ontvangsbalie, informeert een medewerker achter een plexiglas scherm naar uw reservering en of u klachtenvrij bent. Voor zover u nog niet heeft betaald, kunt u hier via contactloze pin betalen. Een medewerker geeft u uw plaatsnummer(s) en wijst u via een aangegeven looproute de weg naar de zaal. vervolgens loopt u naar de u aangewezen plaatsen. Uw garderobe houdt u bij u.

5) De zitplaatsen zijn op veilige afstand van elkaar gegroepeerd, conform de daarvoor geldende normen. 

6) Als iedereen op zijn plaats zit begint het concert. Dit duurt maximaal een uur. 

7) Na afloop van het concert wordt u met tussenpozen één voor één in de gelegenheid gesteld de zaal te verlaten. Als u aan de beurt bent verlaat u de zaal via dezelfde route als op de heenweg. U loopt via de garderobe, waar u uw spullen ophaalt, meteen door naar buiten. 

8) Wij hopen dat u een fijne tijd heeft gehad en wensen u een veilige thuiskomst.

© 2020 by Close-Up Classics

op de hoogte blijven van onze activiteiten?