NEWS

Ons concerten van 26 maart, 17 april en 2 mei 2021 hebben we voorlopig moeten uitstellen. We zijn voortdurend bezig met het vinden van vervangende data. Zodra we weer meer weten over onze mogelijkheden komt er nader bericht. Alle mensen in het bezit van een kaartje krijgen binnenkort persoonlijk bericht over de optie van een alternatieve datum. 

Onze kaartverkoop staat voor het concert van juni nog gewoon online. We begrijpen echter dat het onzekere tijden zijn en je misschien nu niet staat te springen om een kaartje te kopen. 

In geval van annulering krijgen kaarthouders een mail met daarin de keuze uit terugbetaling, een voucher of een donatie.

Geef een concertkaartje cadeau... 

Een leuk en uniek cadeautje: ouderwets fysieke kaartjes voor een anderhalvemeterconcert! Boek het gewenste kaartje op de site en reken af. Ga daarna naar "bestel cadeau" en vul het formulier in. Wij zorgen voor de rest.*

 

* in geval van annulering of verplaatsing van het concert in verband met Corona brengen wij je op de hoogte en vergoeden we je kaartje of reserveren we voor jou alvast de nieuwe datum. Je mag uiteraard ook ervoor kiezen om je aankoop te doneren aan Stichting Close-Up Classics, mocht er geen passende datum tussen zitten.

stap 1
stap 2

© 2020-21 by Close-Up Classics

op de hoogte blijven van onze activiteiten?